Copenhagen Windows drives af Thomas Fokdal og hans netværk af specialister inden for kerneområderne: Analyse, strategi, kommunikation og design - samt inden for spidskompetencer som Retail og Food & Beverage. Afhængig af projektets karakter, sammensættes et nøje udvalgt team. Det sikrer at hver enkelt opgave løses af mennesker med erfaring og kompetencer inden for det eksakte område.

 

THOMAS FOKDAL

Analyse, Strategi og Forretningsudvikling

Thomas er ekspertrådgiver for ejendomsbranchen og har især fokus på den urbane ejendomsudvikling. 

Thomas er uddannet cand.scient.pol. Han har de sidste 15 år arbejdet med strategi-, koncept- og forretningsudvikling for en række af Danmarks største virksomheder  – heriblandt Danske Bank, Nordea Finans, Louis Poulsen, Dong Energy og Microsoft.

I dag arbejder Thomas koncentreret med ejendomsbranchen og den urbane ejendomsudvikling og har løst opgaver for bl.a.; By&Havn, Datea, Aberdeen, NCC, Carlsberg By, Tetris A/S, Tivoli, m.fl.

Kontakt
+45 26 89 60 29
fokdal@copenhagenwindows.dk


JAKOB SMITH KNUDSEN

Strategisk rådgivning

Jakob har mange års erfaring med at igangsætte og udvikle forretninger inden for bl.a. restauration/service og medie/kommunikationsbranchen. 

Jakobs forståelse for målgrupper og sikre fornemmelse for nye tendenser, gør ham til en innovativ sparringspartner, når nye projekter skal sættes i søen. Samtidig har Jakob et stort og bredt netværk, der sikrer effektiv og succesfuld eksekvering. 

Kontakt
+45 20 31 90 06
Jsk@copenhagenwindows.dk


LOUISE GRAA 

Journalistik, PR og kommunikation 

Louise_portræt.jpg

Uddannet cand.com. i journalistik med mange års erfaring inden for journalistik til dag-, fagblade, magasiner og web samt presse, Pr og kommunikation for en lang række organisationer såvel som private firmaer.

Kontakt
+45 61 33 87 46

louise@copenhagenwindows.dk


Åste Holtan

Studentermedhjælper

Åste_portæt.jpg

Åste er BA., Bachelor of Arts in Architecture og er studerende på Kunstakademiets Arkitektskole. Åste har tidligere arbejdet for Statens Byggeforskningsinstitut, i afdelingen By, Bolig og Ejendom, hvor hun har været med til at researche, indsamlet materiale og illustrere forskningsbøger om fortidens og fremtidens byer.


JAKOB Blom

Food & Beverage

JakobB470.png

Jakob er tilknyttet Copenhagen Windows som ekspert i at udvikle og implementere food and beverage-koncepter tilpasset specifikke målgrupper. Jakob Blom har årelang erfaring med at udvikle og drive restauranter, og han har blandt andet stået bag Restaurant Olsen, Restaurant Konrad, Club No. 8 og Restaurant Sult. Yderligere har Jakob Blom bistået i udvikling af konkrete F&B strategier for Copenhagen Airport, Danica og DADES, m.fl.

Kontakt
+45
40 30 72 99
blom@copenhagenwindows.dk