Copenhagen Windows er et strategisk konsulentbureau med fokus på, hvordan vi bor, arbejder og lever – nu og i fremtiden. Vi har fingeren pulsen, når det kommer til det moderne menneskes behov, og vi har overblik over de nyeste urbane tendenser i ind- og udland.

Vi er specialister inden for urban ejendomsudvikling, og vores kerneområder er analyse, strategi, kommunikation og design. Desuden tilbyder vi spidskompetencer og et velrenommeret netværk inden for retail og Food & Beverage.

 

THOMAS FOKDAL

Thomas er stifter af Copenhagen Windows og fungerer som ekspertrådgiver for ejendomsbranchen med fokus på den kommercielle del af urban ejendomsudvikling. Thomas er uddannet cand.scient.pol. med speciale i anvendt fremtidsforskning. Han har mere end 20 års erfaring med strategi-, koncept- og forretningsudvikling for en række af Danmarks største ejendomsvirksomheder. Desuden er Thomas en efterspurgt foredragsholder og moderator ved arrangementer om fremtidig byudvikling.

Kontakt
+45 26 89 60 29
fokdal@copenhagenwindows.dk

 


JAKOB SMITH KNUDSEN

Jakob excellerer i den strategiske rådgivning med udgangspunkt i sin mangeårige erfaring som igangsætter og udvikler af forretninger inden for restauration/service og medie/kommunikation. 
Jakobs sikre fornemmelse for nye tendenser og forståelse for målgrupper gør ham til en innovativ sparringspartner under udviklingen af nye urbane projekter. Samtidig har Jakob et stort og bredt netværk, der altid sikrer en effektiv og succesfuld eksekvering. 

Kontakt
+45 20 31 90 06
jsk@copenhagenwindows.dk

 

LOUISE GRAA

Louise er journalist og står for at skabe journalistisk formidling og effektiv PR og presse for Copenhagen Windows’ projekter. Hun er desuden SoMe-ansvarlig samt tovholder og journalist på Copenhagen Windows magasinudgivelser. Louise har mange års erfaring med at producere journalistik til webmedier, magasiner, aviser og fagblade og har et bredt netværk i branchen. Desuden har hun forestået PR-delen for en lang række offentlige organisationer og private virksomheder. Louise er er uddannet cand.comm. i Journalistik og Dansk Litteratur.

Kontakt
+45 61 33 87 46
louise@copenhagenwindows.dk


NANNA BAY

Nanna er strategisk kommunikatør. Hun definerer, formulerer og styrker virksomheder og organisationers vigtigste budskaber. Nanna har mere end ti års erfaring som rådgiver og udvikler af brandstrategier – herunder målgruppeanalyse, identitet, vision og positionering – samt intern og ekstern kommunikation. Nanna er cand.mag. i moderne kultur med speciale i urban arkitektur og har derudover en kommunikationsuddannelse.

Kontakt
+45 25 85 26 86
nanna@copenhagenwindows.dk

 


NICOLE VAN DER STAR BYSKOV

Nicole er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og har i de sidste 17 år beskæftiget sig med fast ejendom både i form af boliger og erhverv. Nicoles solide erfaring med udvikling og drift af ejendomme betyder, at hun er vant til at forstå og forene brugernes behov med ejendomsbesiddernes strategi. Derfor leverer hun innovative og fremtidssikrede løsninger, der lever op til morgendagens standarder og samtidig fungerer i praksis.

Kontakt
+45 29 90 60 53
nicole@copenhagenwindows.dk


THERESE WALTERSDORFF

Therese har arbejdet som rådgiver og underviser gennem de sidste 10 år. Hun har opnået indgående kendskab til ejendomsbranchen som kommerciel ansvarlig for erhvervsejendomme hos Dagbladet Børsen. Her har hun blandt har rådgivet om positionering, PR og strategi. Therese har desuden arbejdet som ekstern underviser, konsulent og procesfacilitator.

Kontakt
+45 53 88 67 76
therese@copenhagenwindows.dk

 


Åste Holtan

Åste er BA., Bachelor of Arts in Architecture og er studerende på Kunstakademiets Arkitektskole. Åste har tidligere arbejdet for Statens Byggeforskningsinstitut, i afdelingen By, Bolig og Ejendom, hvor hun har researchet, indsamlet materiale og illustreret forskningsbøger om fortidens og fremtidens byer.

Kontakt
Aaste@copenhagenwindows.dk


JAKOB Blom

Jakob er tilknyttet Copenhagen Windows som ekspert i at udvikle og implementere food and beverage-koncepter tilpasset specifikke målgrupper. Jakob Blom har årelang erfaring med at udvikle og drive restauranter, og han har blandt andet stået bag Restaurant Olsen, Restaurant Konrad, Club No. 8 og Restaurant Sult. Yderligere har Jakob Blom bistået i udvikling af konkrete F&B strategier for Copenhagen Airport, Danica og DADES, m.fl.

Kontakt
+45
40 30 72 99
blom@copenhagenwindows.dk