Copenhagen_Theatre_and_Opera.jpg
Copenhagen_Theatre_and_Opera.jpg

URBAN kvarter- og EJENDOMSUDVIKLING


SCROLL DOWN

URBAN kvarter- og EJENDOMSUDVIKLING


Hos Copenhagen Windows tilbyder vi specialiseret rådgivning til ejendomsejere, forvaltere og driftsherrer i ejendomsbranchen. 

Med fokus på den urbane ejendomsudvikling arbejder vi målrettet med både enkeltstående bygge- og lejeprojekter af boliger, retail-faciliteter og kontorer, men også med at styrke og fremtidssikre ejendomsvirksomheder generelt.

Gennem valid analyse afdækker, udvikler og implementerer vi strategier og koncepter, der rammer rent ind i både udbud og efterspørgsel. Det er for at sikre at det endelige resultat er og bliver en god investering. 

 
 
 

Foredrag & Workshops


Foredrag & Workshops


Skal du selv eksekvere en konference, hvor du mangler input, eller ønsker du og dit team at deltage i en meningsfuld og givende workshop - så kan vi hjælpe dig! 

Med udgangspunkt i dit projekt samt nu- og fremtidens vigtigste tendenser, faciliterer vi både foredrag og workshops i alle størrelse til vidensdeling og inspiration

 
 

Foredrag & Inspiration

Thomas Fokdal er ekspert inden for forbrugerindsigt og urban livsstil – og er en ofte benyttet foredragsholder på og moderator af konferencer i ejendomsbranchen.

Thomas har et fænomenalt blik for samspillet mellem mennesker, men også for de krav og drømme vi har til vores bolig og arbejdsplads. Kombineret med en gave som fortæller, er han altid inspirerende og motiverende. Han ved, hvad han taler om og deler gerne ud af sin viden om at åbne op for nye mønstre og veje at gå. Thomas holder af at tale og gør det på oplysende og underholdende facon. Altid med indhold af høj kvalitet, der giver stof til eftertanke.

 

Workshops

Med udgangspunkt i løbende analyser og tendenser, faciliterer vi også workshops, hvor vi arbejder koncentreret og praktisk med de udfordringer ejendomsbranchen står overfor i dag. 

Involverende og inspirerende arbejdsmøder med afsæt i din virksomheds virkelighed - og med fokus på den løbende forretningsudvikling. Om I bygger og planlægger boliger - eller driver udlejningsvirksomhed af f.eks. kontorfællesskaber og detailcentre, er det altid godt at lade sig inspirere af tendenser og hensynet til mennesker. Forudsætninger, der kan skabe helt nye og spændende indgangsvinler.