Som bekendt har Copenhagen Windows arbejdet intensivt med shoppingcentret Waterfront igennem de sidste 12 måneder. I det flotte center i Hellerup har vi blandt andet udviklet Brand Book og mediestrategi, samt været med til at finde og udvikle kampagner for centerets nye koncepter, der tæller både Joe & the Juice, S for Sneakers, moshi moshi mind, Cycling Hellerup, 42 Raw, Tisvilde Bistro m.m. Centret tager nu rigtig fin form i både fysisk, brugerorienteret og visuel forstand og kunne i sidste uge holde “Grand Opening”. Waterfront er blevet et flot eksempel på, hvad et godt, nutidigt og kvalitetsbevidst butiksmix betyder for succes i det fysiske rum, og det er med varm anbefaling at vi opfordrer alle til at aflægge stedet et besøg.
Politikens IBYEN har været forbi og givet en meget fin anmeldelse af Waterfront, som du kan læse herunder. Vi er meget stolte over at have været en del af udviklingen, og ser frem til det videre samarbejde.

Læs artiklen her