I mængden af indtryk vi dagligt bliver udsat for, kan mange budskaber nemt forsvinde i mængden. Alligevel er der nogen budskaber, der sætter sig fast og giver det ønskede indtryk på modtageren. Hos Copenhagen Windows tror vi på, at et budskab modtages bedst, når det præsenteres rigtigt og præsenteres af et kvalitetskoncept.

Et rigtig godt eksempel på et koncept, der leverer godt eksekverede budskaber og indtryk er Ace Hotel. Vi har for nylig genbesøgt hotellet på Manhattan i New York, og vi er stadig imponerede over stedets evne til at kommunikere på alle flader. Det kan virke simpelt, men det er netop pointen. Uanset hvor man befinder sig på hotellet, bliver man diskret husket på konceptets image, stilart og ikke mindst humor, og det giver Ace en unik plads i kommunikationen, og vi tror da også det er del af konceptets massive succes.