København står overfor en enorm befolkningstilvækst. Med godt 1000 tilflyttere om måneden, regner man med at der i 2025 skal være plads til omkring 100.000 nye københavnere. Det betyder, at behovet for nye boligarealer og erhvervslejemål stiger hver dag, hvilket har gjort det yderst populært at investere i nye byggeprojekter i Købehavn.

Construction

Specielt pensionsselskaberne har udnyttet chancen for at investere i nye byggeprojekter. Dette skyldes at pensionsselskaberne mener, at byggeprojekterne vil give et større og mere stabilt afkast til deres medlemmer end de forhenværende investeringer i obligationer.

Det er sådanne projekter vi hos Copenhagen Windows, gerne vil se flere af! For selv om samtlige statistikker påpeger, at antallet af igangsatte byggerier har været faldende siden 2009, så tror vi på at vi allerede næste år, vil se byggerierne boome i de københavnske yderområder! Antallet af tilladte byggerier, som en konsekvens af blandt andet pensionsselskabernes investeringsrokade, er nemlig steget med over 30%. Med det stigende antal af tilladte byggerier peger det på, at København for første gang er ved at udvikle sig i et tempo der kan følge med befolkningstilvæksten.