I morgen bliver den nye Cykelslange indviet i København. Broen der komplimenterer Bryggebroen og forbinder Havneholmen og Dybbølsbro med Kalvebod Brygge vil transportere ca. 10.000 cyklister dagligt og skaber bedre forhold for både cyklister og fodgængere, samt mere ophold ved havnebad og bådudlejning.

Omkring årsskiftet åbner Inderhavnsbroerne, der forbinder Nyhavn med Nordatlantisk Brygge, Papirøen og Holmen. Disse broer forventes at transportere mellem 3 og 7.000 personer dagligt og åbner især området omkring Krøyers Plads op til et helt nyt trafik flow.

Disse tiltag i den københavnske infrastruktur vil have massiv betydning for den kommercielle bæredygtighed igennem den opblomstring, som den ny-generedede trafik vil medføre. Især får Inderhavnsbroerne effekt for det ellers mindre tilgængelige område omkring Noma, og vi ser muligheder for liv og succes for interessante koncepter i fremtiden.