Harbour House er et unikt kontorhus, som længe har holdt en velbevaret hemmelighed gemt alt for langt væk. Huset emmer af historik, arkitektur og brugbarhed som ses og mærkes tydeligt, når man er fysisk til stede på adressen i Nordhavn, men som mangler i den eksterne kommunikation. I samarbejde med Christian Gregersen fra Weboost, har vi hos Copenhagen Windows arbejdet på at løfte værdiskabelsen af kontorhuset og målrette efterspørgslen på dets nutidige og fremtidige behov. I takt med at booste kontorhusets allerede eksisterende styrker, har vi udarbejdet en film, der i øjeblikket kører på TV2News, og som indrammer fortællingen om et arkitekttegnet flerbrugerhus, hvor funktionaliteten er gennemtænkt og udsigten fantastisk! Levende billeder er kun lige blevet introduceret i ejendomsbranchen og ses endnu ikke i mange sammenhænge, hvor det er selve ejendommen der skal være i fokus. Vores holdning til brugen af levende billeder er, at det giver et helt nyt greb om måden vi kommunikerer på i ejendomsbranchen, da det giver os mulighed for at opleve på et højere og federe niveau.