Vi har tidligere skrevet om vores involvering i Tivolis seneste spændende tiltag - nemlig Tivoli Hjørnet. Tivoli Hjørnet skal huse helt nye mad- og shoppingoplevelser i smukke rammer på hjørnet mellem Bernstorffsgade og Vesterbrogade, og i september blev alle tegninger og byggeplaner endelig godkendt i borgerrepræsentationen. Et stort tillykke herfra!

Vores største afsæt i det nye hjørne bliver Tivoli Food Court - et internationalt inspireret madmarked med plads til 15-20 madsteder. Her har vi bistået med rådgivning på konceptuelt niveau, samt været med til at udvælge en unik sammensætning af komplimenterende og kvalitetsbevidste madsteder, der skal være til glæde for alle typer brugere. Størstedelen af lejemålene er allerede blevet fyldt ud, og vi arbejder i disse dage i samarbejde med Tivoli på at få de helt rigtige koncepter ind til at fylde de resterende pladser.

I forbindelse med udviklingen og godkendelsen af tegningerne har Belingske Business skrevet en mere dybdegående artikel om projektet, som kan læses her.

Tivoli Hjørnet samt Food Court skal stå færdigt i 2017, og vi vil løbende opdatere jer på projektet.